Bemutatkozás
Csapatunk már több évtizede folytatja Vendéglátóipari tevékenységét. 1995 óta foglalkozunk a táplálkozás tudományával, és annak minőségi előállításával.

Ételeinket, az ÁNTSZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ÉTTERMÉNEK, központi konyhájában készítjük szigorú minőségi és higiéniai előírásoknak megfelelően.
Szakácsaink az Önök ízlésvilága szerint készítik a tápláló, és egészséges ételeket, kiváló alapanyagokból.
Az étlapot az Önök igényeit is figyelembe véve dietetikus segítségével állítjuk össze.

A Varda Magyarország Kft. fontos feladatának tekinti az egészséges táplálkozási szokások kialakításának elősegítését.
Ügyfeleink, vendégeink között megtalálható Állami intézmény, Irodaházi Étterem:
  • ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal
  • Budapesti Metropolitan Egyetem és Campusai
Az étlapot az ÖNÖK Élelmezésvezetőinek igényei szerint állítjuk össze, kiváló alapanyagokból.
Szolgáltatásaink legfőbb erénye, hogy mindig friss alapanyagokból készítjük ételeinket. Célunk a színvonalas, elérhető áron történő étkeztetés biztosítása.

Ételeinket a minden HACCP-s követelményeknek megfelelő, üzemi konyhánkról szolgáljuk ki. Friss leveseink, sültjeink, főzelékféléink, helyben készített süteményeink házias ízeiről kiváló szakácsaink gondoskodnak!

Az intézményekkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezáltal biztosítva elégedettségüket.

Cégünk jelen van Budapest több kerületében, naponta több mint 1200 adag ételt főz és szállít megrendelői részére.

A Varda Magyarország Kft. több évtizedes működése során tapasztalatai révén a minőség és a tökéletes ízvilág "hírnöke" lett. Céljaink eléréséhez kiépítettük az ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszert, a munkahelyi étkeztetési tevékenység köreire.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket bizalmával, és kóstolja meg ételeinket!
Főbb tevékenységünk
  • Közétkeztetés
  • Munkahelyi étkeztetés
  • Éttermek üzemeltetése
  • Önkiszolgáló, gyorséttermek üzemeltetése
  • Büfék üzemeltetése
  • Konferenciák lebonyolítása
  • Rendezvények lebonyolítása
Minden jog fenntartva, VardaKft 2020.   Készítette: